CONTACTATI-NE!

Telefon: 031-824.14.90 / 91 /92 /93
FAX: 031-824.13.91
Mobil: 0768-87.68.17

Email:
office@meritstahl.ro
robu.lucian@meritstahl.ro
kollios.nik@meritstahl.ro

Mai mult

sediul Meritstahl

depozitare armaturi din otel beton

incarcare armaturi din otel beton

masini de fasonat

hala de productie

utilaj indoire etrieri constructii

SERVICIILE OFERITE DE MERITSTAHL

LIVRARE

Asiguram capacitatea de transport de marfa clientilor nostri pentru toata gama de produse executate.

Logistica noastră asigură şantierelor toate materialele, întotdeauna la timp.
La livrare, marfa este insotita de toate documentele necesare, inclusiv certificat de calitate si etichete, ceea ce permite identificarea exacta a armaturii fasonate (client, proiect, plan, element, marca, material, sarja, nr. bucati, forma) si urmarirea trasabilitatii barelor de otel beton fasonat.
Graficul de livrare al materialelor este stabilit împreună cu beneficiarul în concordanţă cu graficul de execuţie a lucrărilor de construcţii.


ALTE SERVICII: montaj fier beton, montaj armaturi din otel beton, proiectare

Capacitatea de productie a fabricii noastre este de 100 t / zi, deci aprox. 2000 t/luna In afara serviciiilor de transport, societatea noastra va sta la dispozitie cu echipe specializate cu experienta in Montaj Armaturi Fier Beton in santierul dumneavoastra.

Executam montaj elemente din otel beton, etrieri, bare, sau alte elemente preasamblate de armatura in cadrul societatii noastre sau pe santier, in functie de nevoile clientilor.

Detalii: montaj fier beton, fasonari otel beton

Firma noastra a evoluat cu pasi siguri ce confirma existenta unei strategii clare de dezvoltare, strategie menita sa asigure in viitorul cel mai apropiat o pozitie de lider in cea ce priveste volumul si calitatea serviciilor pentru sectorul constructiilor in Romania, in beneficiul clientilor nostri.