CONTACTATI-NE!

Telefon: 031-824.14.90 / 91 /92 /93
FAX: 031-824.13.91
Mobil: 0768-87.68.17

Email:
office@meritstahl.ro
robu.lucian@meritstahl.ro
kollios.nik@meritstahl.ro

Mai mult

sediul Meritstahl

depozitare armaturi din otel beton

incarcare armaturi din otel beton

masini de fasonat

hala de productie

utilaj indoire etrieri constructii

etrieri constructii otel beton

etrieri constructii cu eticheta

transport otel beton si etrieri

DESPRE MERITSTAHLSocietatea MERITSTAHL S.R.L. este înfiinţată în anul 2013 şi are ca obiect de activitate fabricarea de constructii metalice si parti componente ale structurilor metalice, mai precis: debitarea otelului beton, fabricarea otelului beton fasonat, fabricarea de structuri/armături pentru construcţii şi servicii adiţionale acestui domeniu.

Echipa societăţii Meritstahl S.R.L. promovează, încă de la început, o politică de parteneriat bazată pe încredere, pe respectarea termenelor şi a calităţii produselor, care aduce beneficii tuturor părţilor implicate.

Incepand din anul 2013, venim in intampinarea clientilor si punem la dispozitia acestora una dintre cele mai moderne si performante linii de fasonare otel beton, inclusiv un produs inovativ.

EFICIENTA

Capacitatea de productie a fabricii noastre este de 100 t / zi, deci aprox. 2000 t/ luna, pe sectia de fasonare.

Graficul de livrare al materialelor este stabilit împreună cu beneficiarul, în concordanţă cu graficul de execuţie a lucrărilor de construcţii,. Eficienta maxima in procesarea comenzilor, micsoreaza termenele de executie ale beneficiarilor nostri.


TRADITIE

Compania noastra este subsidiara a unei firme din Grecia cu traditie de trei generatii in procesarea otelului beton.

Managerul firmei noastre are o experienta de 20 de ani in procesarea otelului beton, in efectuarea de montaje in santier, fiind in masura sa recomande si sa ofere solutii tehnice. Dorim sa implemenatm know-how-ul acumulat de trei generatii in piata romaneasca, prin introducerea de produse de calitate in constructii si mai cu seama prin introducerea unui produs inovativ, competitiv din punct de vedere calitativ, dar care se reflecta in costul final de executie al constructorului si al beneficiarului.

Prin introducerea produsului inovativ ne propunem sa ajutam beneficiarii sa scurteze timpul de constructie si sa realizeze economii materiale importante.

LOCATIA - Acces rapid!

S.C. MERITSTAHL S.R.L. isi desfasoara activitatea de productie in Crevedia, la nici 20 km de Bucuresti, pe un teren de 13000 mp, pe care se afla o hala cu o suprafata de 2500 mp, si 600 mp birouri, dotata cu poduri rulante; echipata cu utilaje moderne automatizate, ce asigura procesarea otelului beton pentru constructii in cele mai bune conditii.

Situata pe DN1A - Ploiesti, locatia ofera beneficiarilor nostri acces stradal direct si eficientizeaza timpul de transport /livrare.

 

MATERIE PRIMA

Beneficiem de relaţii comerciale foarte bune cu producătorii de oţel beton, ceea ce asigură clienţilor noştri, persoane juridice sau fizice, un raport calitate-preţ imbatabil.

Dintre furnizorii noştri amintim: Sidenor, Promet Steed AD, S.C. Mechel Târgovişte S.A.

Materia prima este insotita, intotdeauna, de certificatele de calitate /rapoartele de inspectie.


UTILAJE

Dispunem de linie moderna şi performanta de fasonare a oţelului.

Utilajele de fasonat oţel beton au comandă computerizată şi pot prelucra din colaci şi din bare armături din oţel beton cu diametre între Φ 6- Φ 32.

Fasonarea automată a oţel betonului are următoarele avantaje:

  • reducerea timpilor de aşteptare pentru clienţi;
  • rigoare tehnică specifică producţiei industriale conform proiectelor de execuţie;
  • preţ de cost redus.

Utilajele moderne şi experienţa personalului calificat, garantează calitatea serviciilor de fasonare a oţel betonului.
Fabrica este dotată cu echipamente asistate de calculator, prelucreaza şi livrează oţel beton fasonat la standarde de calitate şi precizie europene, conform documentaţiilor şi extraselor de armătură ale beneficiarilor , pentru structuri de rezistenţa la construcţii civile, industriale şi hidrotehnice.

Masinile de fasonat otel beton dispun de soft specializat astfel incat MERITSTAHL poate livra otel beton fasonat intr-o gama larga de dimensiuni si forme, in conformitate cu solicitarile beneficiarilor.


Utilaj de debitat bare Φ 8 - Φ32

Utilaj automat de confectionat etrieri Φ6 - Φ16


Utilaj de asamblare etrieri

Utilaje de fasonat - Φ8 – Φ 32


Utilaje de intins din colaci Φ 6 - Φ 12

Utilaj productie carcase piloti