CONTACTATI-NE!

Telefon: 031-824.14.90 / 91 /92 /93
FAX: 031-824.13.91
Mobil: 0768-87.68.17

Email:
office@meritstahl.ro
robu.lucian@meritstahl.ro
kollios.nik@meritstahl.ro

Mai mult

sediul Meritstahl

depozitare armaturi din otel beton

incarcare armaturi din otel beton

masini de fasonat

hala de productie

utilaj indoire etrieri constructii

CERTIFICARI OBTINUTE DE MERITSTAHL, INCERCARI DE PRODUSE

Fabrica noastra, oferă constructorilor oţel beton fasonat de cea mai bună calitate, atestată prin declaraţiile de conformitate ale materiei prime si ale produselor finite, demonstrata in încercările de laborator.

Produsele noastre au fost testate de catre organismul de certificare ICECON CERT, obtinandu-se certificarea produselor ETRIERI SUDATI IN PUNCTE UTILIZATI PENTRU ARMAREA BETONULUI precum si certificarea PROCESULUI DE FASONARE A OTELULUI BETON, CU RESPECTAREA CERINTELOR STABILITE IN PROIECTELE DE EXECUTIE, PROCEDURILE PROPRII, PRECUM SI CERINTELE DIN SPECIFICATIA TEHNICA ST 009:2011 SI NORMATIVUL NE 012/2: 2010.

Calitatea produselor este asigurata atat prin procesele de fabricatie controlat cat si prin testele efectuate, certificarile mentionate mai sus si incercarilor de laborator executate în laboratorul ICECON TEST, acreditat.

Calitatea produselor noastre este evidentiata si in Raportul de incercari RI – 14.01.2007 realizat de catre ICECON TEST.


Politica generală a fabricii în domeniul calităţii are ca obiectiv principal satisfacerea cerinţelor explicite şi implicite ale clienţilor, prin mobilitate şi dinamism în preluarea , execuţia şi livrarea comenzilor.

 

În anul 2013, societatea noastră a obţinut certificarea pentru Sistemul de Management al Calităţii bazat pe standardul ISO 9001:2000 pentru domeniul de activitate, precum si SR EN ISO 14001:2005 Sistem de management de mediu , respectiv SR OHSAS 180014;2008 Sistem de management al sanatatii si securitatii ocupationale.Marfa este pregatita si etichetata pe tipodimensiuni, incarcata in camioane si livrata direct la santierul dumneavostra!

Marfa este însoţită de toate documentele necesare: certificate de calitate , certificate de conformitate, etichetă pe produsul finit pentru identificarea exactă a armăturii şi urmăreşte trasabilitatea produselor.

Toate produsele livrate sunt etichetate, cu un control extrem de riguros al calitatii.